Despre mine

 

travel blogger

– Bună, eu sunt Cristina! Am un blog, unde scriu despre…
– Da, te știu! Ești tipa aia care s-a plimbat astă-vară prin Zakynthos! Da, Grecia, Meteora, locuri interesante, costume de baie colorate, aer insular, tocuri, șapca ta albă…știm, știm! În plus, impresiile, părerile și sfaturile tale, m-au făcut să aleg, fără să stau pe gânduri, destinația de vacanță! Datorită ție, vara asta am fost pe insula Zakynthos!
Ăsta a fost unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit, în timp ce proiectul #CrisInGreece era la ultimele episoade. Și-i mulțumesc ”vinovatului”, pentru impuls. Datorită acestor cuvinte – și a altor mesaje venite pe parcurs – am decis că trebuie să duc povestea mai departe. Atât pentru mine, cât și pentru voi, cititorii mei călători!
Totul a început pe la jumătatea lui 2015, când, după luni de muncă, stres și neliniște, am decis să privesc mai mult spre mine. Am ales să mă ridic de pe scaunul de la birou, să privesc mai departe de cei patru pereți și mai aproape de sufletul meu! Nu am renunțat la job (de undeva trebuia să strâng bani) și nici nu mi-am vândut nimic (nici n-aveam ce). Doar am ales să muncesc mai mult pentru visul meu, și mai puțin pentru al altora! Am ales să călătoresc cât mai mult. Chiar dacă asta însemna să renunț la alte lucruri și chiar ”să iau biroul după mine”! Singurele lucruri la care am renunțat, și de care sunt mândră, au fost poftele și capriciile materiale. Iar asta după ce, la fiecare sfârșit de lună, mă trezeam cu portofelul gol și cu un morman de obiecte inutile în casă!
Travel Is My Life And The World Is My Home!
De când m-am urcat pe tocuri și mi-am luat rucsacu-n spate, proiectul #CrisJourneys a adunat multe amintiri frumoase și experiențe interesante. În fiecare dintre călătoriile mele – atât în Europa, cât și în țară – am căutat să pășesc și dincolo de clișee. Iar în felul ăsta, am revăzut locuri și obiective îmbrăcate (încă) în mister! Peste tot pe unde am umblat, am căutat să descopăr acele locuri care să-mi spună ceva. Și asta, pentru a putea livra povești de care să te ”lipești”, povești care să te inspire să călătorești!
Fiecare aventură m-a făcut să savurez cu mai multă poftă, înțelesul acestui citat:
Cele mai frumoase lucruri în viață, nu sunt lucruri, ci experiențe!
Acum, la 6 luni de când m-am cocoțat pe tocuri și mi-am pus rucsacu-n spate, pot spune da, îmi trăiesc visul! Călătoresc, muncesc, mă mai enervez, plănuiesc, continui să visez, economisesc, zâmbesc și nu mă opresc!
Iar ăsta-i doar începutul! Mai sunt multe povești încă nespuse și locuri noi, care merită explorate!
De Pe Tocuri Cu Rucsacu-n Spate
Ce zici, vii cu mine? Fă-ți bagajul și hai să începem de-aici:
Follow me on Instagram, Facebook, Pinterest and YouTube